Kursverksamhet

Många som kommer till min verkstad tycker att det verkar så roligt att arbeta med hantverk på det sättet jag gör. Om du är intresserad av att prova på hur det går till kan du gå på kurs i möbelrenovering hos mig. Jag kan erbjuda dagskurser mot avgift. Lämpliga objekt att renovera själv är stolar som behöver stabiliseras, eller limmas om, som jag säger. Mindre bord går också bra. Jag kan ta emot 2 deltagare åt gången. Om du tycker det låter lockande så kontakta mig. Det är bra om du är van att hantera verktyg och kan arbeta lite självständigt.

Pris per dag 1500kr/deltagare. Materialkostnad tillkommer.

Kurs i möbelrenovering

Vår älskade pinnstol! Hur många har jag inte limmat om genom åren…

Söndagen den 8:e Mars 2015 hade jag Makers från Trollhättan på besök i min verkstad! De ville lära sig hur man limmar om en ranglig stol. Deltagarna hade även med sig egna möbler för åtgärdsbedömning.

Kurs i möbelrenovering. Omlimning av stolar Makers Trollhättan på kurs hos Dan Broström Möbelrenoveringskurs Makers i Trollhättan Mikael Andersson från Makers i Trollhättan Lackborttagning på teakbord Bord med kakelplattor

Vi höll på i nästan fem timmar. Det kändes som om tiden flög iväg. Det gör den när man har roligt. Inte sant! Kunde ana av reaktionen från Makers att de kan tänka sig fler tillfällen att borra ner sig i detta underbara hantverk. Och Makers, ni skall veta att ni är välkomna tillbaka!